Antenne montering og service

Professionel antenne montering og service til private, boligforeninger og erhverv. Vi tilbyder alt i antenner lige fra store fællesantenneanlæg til antenne løsninger til dit sommerhus.

Ring til os: 4248 8000

Boxer smart antenne

BOXER Smart-antenne til vinduskarmen

Nye små smarte antenner

Bor du inde i København eller et sted i Hovedstadsområdet, hvor der er et godt signal, findes der nogle forskellige nye smarte antenner.

BOXER har en ny smart-antenne, som passer perfekt til vinduskarmen og som er nem selv at installere. Du kan vælge at få antennen gratis med når du bestiller BOXER.

MAXIMUM tilbyder nogle nye antenner i et utraditionelt design, men med fremragende ydeevne. Der findes to til udendørs brug i nyt og stilfuldt design og en tynd indendørs antenne.

Hvorfor vælge en af de nye smarte antenner?

  • De nye antenner ligner ikke almindelige antenner og er pæne at se på hvis de skal sidde et sted hvor man kan se dem, som fx på altanen eller i stuen.
  • Hvis du har problemer med at duer sætter sig på din antenne så kan dette også være løsningen, da den ikke er så nem for dem at sidde på.
  • Nem antenne montering

Hvilke digitale kanaler kan modtages via antenne?

Signaler der sendes til en almindelig antenne, er jordbaseret TV-modtagelse, og signalerne sendes i dag digitalt.

Husstande som modtager TV-signal via deres egen antenne, på taget eller på loftet, kan se de licensbetalte programmer gratis.

Gratis programmerne inkluderer: DR1, DR2, DR3, DR Ramasjang, DR K, DR Ultra, TV-2 Regional, Lokal TV, Folketingskanal

Det er ligeledes muligt at modtage de svenske kanaler gratis. Her kan man se Sverige 1,2 og 4, Barnkanalen, Kulturkanalen samt kanal 24. Disse kanaler er dog blevet svagere efter de er blevet digitale og derfor sværere at finde.

Ønskes flere programmer, er det også muligt at modtage BOXER med en antenne. Hertil skal du bruge en digital modtagerboks fra BOXER og et BOXER-kort, der indeholder abonnementet med de kanaler du ønsker.

Læs mere om BOXER her

Antenne justering

Er din antenne blæst af kurs eller er der problemer med modtagelsen, så skal du have efterset og justeret din antenne eller anlæg. Vi kan hjælpe dig med at fra en antenne montering og justering til et helt nyt antenneanlæg, hvis det er det der skal til for at løse dit problem.

Ring og snak med montøren så kan vi finde frem til en løsning sammen. Ring 4248 8000.


Parabolsen tager forbehold for prisændringer, tastefejl og fejlagtig information.

Bestil BOXER TV anlæg monteret på loft


1.999 kr. inkl moms

BOXER TV anlæg monteret på loft inkl. 20 m kabel, 2 stik, 1 gennemboring til modtagelse af signaler fra Gladsakse senderen. Gælder alle BOXER kanaler og de danske gratis licensbetalte kanaler (DR1, DR2, DR3, DR Ramasjang, DR K, DR Ultra, TV-2 Regional, Lokal TV og Folketingskanalen).

Tilsluttet til 1 fjernsyn og indlægning af kanalerne.

Bestiller du en BOXER TV-pakke får du tilskud til installationen.

Gælder kun Gentofte, Søborg, Herlev, Lyngby og Virum.

Kan installeres alle steder, men der tages forbehold for evt. montering af større antenne og signalforstærkning.

Ring for at bestille:

4248 8000

Search